Finanszírozási feltételek

A Madison lakóparkot a beruházó saját forrásokból építi, azaz az egyes ingatlanok tulajdoni lapja mentes mindennemű jelzálogtól, így bármely banktól finanszírozhatja a vevő.


A nagyobb méretű lakásaink megfelelnek a CSOK feltételeinek, azokra akár az új lakás vásárlására vonatkozó 10 + 10 milliós CSOK is igénybe vehető.
A fizetés hat részletben, a készültségi foknak megfelelően, mindig utólag történik!

A lakások vételi szándéknyilatkozat keretein belül, 1.000.000- Forint előleg/foglaló letétbe helyezését követően leköthetőek! A vevői önerő feltöltése után az építkezés 60%-os készültségi fokán hívhatóak le a hitelek.

A Madison lakópark beruházója, a Madison Investment Kft. abban érdekelt, hogy a vevői igényeihez maximálisan alkalmazkodó pénzügyi feltételeket kínáljon.

Bankhitel, Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK), lakástakarék-pénztár, vagy munkáltatói kölcsön esetén az adás-vételi szerződésben rögzítjük a pénzintézet és/vagy a munkáltató által előírt/elvárt feltételeket.

Rugalmas fizetési kondíciókkal, valamint jogi és pénzügyi támogatással segítünk, hogy a vevők, maximális kedvezményeket tudjanak igénybe venni.